Fashion Bazaren

Alt om mode & fashion

Sorte jeans til kvinder

Det er svært at finde en situation, hvor man ikke kan påtænke sig et par sorte jeans til kvinder – stortset alle kvinder har dem i deres garderobe! Der er meget få begrænsinger på, hvad man kan bruge et par sorte jeans til. De kan bruges både til hverdag og fest, da de er så utrolig stilrene.

 

Alt efter hvad du sammen sætter et par sorte jeans til kvinder med, så kan de bestemme hele udtrykket på dit outfit. En simple t-shirt, så har du et hverdags outfit. En skjorte og blazer, så har du et perfekt arbejdsoutfit. En flot blondetop, så har du det perfekte gå i byen outfit. Der er utallige af muligheder for, at bruge et par sorte jeans i ens dagligdag.

 

Det kommer måske ikke bag på nogle, at kvinder har meget tøj i deres garderobe. Chancerne for at der også ligger et par sorte jeans er store, men med god grund. Det giver en utrolig frihed at have adgang til sorte jeans, da men ikke behøves at tænke over hvilken farve overdelen har.

 

Egenskaber ved sorte jeans

Sorte jeans er ikke bare et par almindelige bukser, men de har faktisk en masse gode egenskaber. Mørkefarver får dig til at fremstå slankere end du egenligt er – at føle sig slankere end man er giver typisk et selvtidlidsboost, hvilket du kan udnytte!

Skal du til en jobsamtale så smitter det af på din udstråling, at selvtidliden er i top.

 

Snavs ses ikke ligeså let på sorte jeans, så du kan snildt bruge bukserne flere dage i træk. Arbejder du f.eks. i butik så er sorte jeans nogengange påkræver, og selvom de ikke er det så anbefales de stadig.

De fleste mennesker fremstår godt i et par sorte jeans, hvilket giver den bedst mulige fremståling af butikken.

Yderligere ses det ikke ligeså let på dem, hvis du skulle blive beskidt i løbet af arbejdsdagen. Så du skal ikke gå og tænke på, om du nu har fået pletter på bukserne.

 

Selvfølgelig er der også ulemper ved sort tøj – især sorte jeans til kvinder har en tendens til hurtigt at blive fnuggede til, så en fnugrulle vil være perfekt at have stående fremme derhjemme. Det tager ikke mange sekunder hurtigt at give bukserne en tur med en fnugrulle, og det kan helt klart anbefales at have en med sig i tasken.