Fashion Bazaren

Alt om mode & fashion

Regler om frisure og tips dertil

Så simpelt er det dog ikke. Du kan ikke gå på nettet og tro, at du kan finde den rette frisure her. Det kan du nok godt, chancen er bare meget, meget lille. Det skal du altså vide. Chancen for, at du finder en frisure, du kan lide, på hovedet af en person, der har samme ansigtstræk som dig, den er så lille.

Mange går skuffede fra frisøren, når de ellers lige havde fundet en frisure, de var glade for. Frisøren går i gang, klipper og måske farver, men resultatet er bare ikke som håbet.

Det er virkelig ærgerligt, at det skal ende sådan. For du vil jo bare have en frisure, der passer til dig ikke?

Når man har en frisure, der virkelig klæder en, så kan du straks mærke det på folk omkring dig. De komplementerer på den oprigtige og ærlige måde, som giver dig den der ro. For det må vi jo erkende. Vores accept af os selv, den bliver styret af andre, specielt dem omkring os. Om vi vil det eller ej.

Du skal snakke med dine venner. Det er det, bedste du kan gøre. De vil være ærlige, og de vil nok også kunne mindske dine forventninger lidt. For sommetider kan man have store forventninger til en nye frisure, om den vil passe til en. Gode venner siger til dig, at den passer ikke til dig. Det gør de altså, og det vil de også gøre, inden du går til frisøren.

Du bør også snakke med frisøren. Gennem årene har de set tusindevis af ansigter og hårtyper, alle forskellige, alle unikke. Du har et helt nyt ansigt og hår, som hun ikke har hørt før, men det betyder altså ikke, at hun ikke kan rådgive dig. Det kan hun, og det bør hun.

Spørg frisøren. Hvad vil klæde mig? Men det vil nok være en god ide, t når du ringer til hende, så siger du, at du gerne vil have hendes mening. Bestil evt. også en vask, så du kan slappe af og rigtigt overveje tingene igennem, inden du kaster dig ud i noget.

Generelle regler

Kvinder med små hoveder, de bør ikke have korte frisure. Det dur bare ikke. de skal helt have det lange hår.

Kvinder som er lidt overvægtige, de bør overveje, om det ikke vil klæde dem med page.

Din frisør kender til disse små tricks, der kan fremhæve din skønhed. Snak med hende. Specielt hvis du søger en frisør Ballerup.