Fashion Bazaren

Alt om mode & fashion

Find det rigtige badetøj

Inden vi ser os om sidder vi i flyet på vej til ferie, men har pakket det gamle badetøj vi har brugt de sidste mange år. Derfor har vi skrevet denne guide for, at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige badetøj til dig, som trænger til fornyelse i garderoben.

Bikini eller badedragt

Det spørgsmål flest piger nok stiller sig selv er, om de skal vælge en bikini eller en badedragt. Det kan være svært at svare på uden at kende din kropsbygning, men også til hvordan du føler dig tilpas i hhv. en bikini eller en badedragt.

Æble-form

Er din krop æble-formet, så kan du typisk kendetegne dig selv ved at du har en stor barm, brede skuldre, smalle hofter og en smal numse. Hvis du har fedt på kroppen så sætter det sig typisk på maven.

Her er det vigtigt at du vælger en bikini som giver støtte til din barm – Derfor anbefaler vi at gå efter en bikini med nogle ordentligt stropper, som giver den optimale støtte. Kvinder med en stor barm har typisk også problemer med ryggen pga. den store last, hvilket er grunden til at vi anbefaler en bikini med god støtte.

Pære-form

Er du pære-formet, så kendetegnes det typisk ved du har en smal overkrop med smalle skuldre, små bryster, men du til gengæld har brede hofter.

Her anbefales det at vælge en bikini som leder opmærksomheden væk fra dine brede hofter, hvilket blandt andet kan gøres ved hjælp af en lys bikini top evt. med push-up effekt i.

Yderligere kan en mørk underdel også gøre at fokus ikke er ligeså meget på dine hofter. Kombinere dette med en bikini underdel med høj benskæring, så får det dine ben til at se lange og slanke ud.

Timeglas-form

Er du timeglasformet med brede skuldre, store bryster, brede hofter, men en lille talje? Ja så er de fleste andre kvinder nok misundelige på dig!

Her er det også vigtigt at, vælge en bikini top som giver god støtte til din barm – Halternecks er optimale til dette formål.

Som med pære-formen anbefaler vi også her en underdel med en høj benskæring, hvilket får dine ben til at se lange og slanke ud.

Generelle råd

Helt generelt så anbefaler vi ikke at du mixer forskellige bikini over- og underdele. Det vil typiske være asymmetrisk, hvilket være få dig til at se meget underlig ud. Det anbefales altid at matche sin over- og underdel.

Prøv altid en bikini inden du køber den for, at se om du føler dig tilpas i den, og at den passer dig.