Fashion Bazaren

Alt om mode & fashion

Det nye beautysite har netop åbnet i DK

Så blev det tid til at det nye skønhedssite åbnede i det danske land. Navnet får du snart – men lad os først lige se på hvad der gør denne side ekstra spændende, hvis man sammenligner med de mange andre muligheder der er online.

Hvad gør denne skønhedsside være mere speciel end alle de andre?

Svaret er ganske enkelt: Frem for at det er nødvendigt at se på alle de mange hjemmesider kan du slippe af sted med blot at kigge på http://MnsBeauty.dk – her bliver alt samlet, så du bare skal se et sted, og stadig kan få alt med på samme tid.

Hvorledes fungerer det?

MnsBeauty har været så smarte at samle alle sortimenter fra de helt store skønhedssites, herunder Made4Men, NiceHair, Billigvoks, NiceHair, Billigvoks, Made4Men og mange flere. Det betyder at du sparer din tid, og kan finde alt som du skal bruge samme sted, i stedet for at skulle at kigge rundt på forskellige websites.

Køber man så direkte hos MnsBeauty?

Det kan man dog ikke, for det er stadig de oprindelige skønhedssider som står for den del. Det som MnsBeauty.dk står for er, at samle alle disse helt utroligt mange stykker tøj og beauty, så du på samme side kan se alle skønhedsvarer og beauty. Du skal bare klikke på enten billederne eller knapperne, og derefter bliver sendt direkte hen til varen hos Billigvoks, Made4Men, NiceHair eller hvor det nu er produktet bliver solgt.

Hvor kan jeg få mere af vide om det her fantastiske beautysite?

Sjovt du spørger – for MnsBeauty er også ekstremt til stede på sociale media herunder blandt andet Facebook, Pinterest og Google+. Du kan finde dem ved blot at søge efter dem på MnsBeauty.dk eller MnsBeauty.

Hvis man nu gerne vil komme i kontakt med skaberne af siden – hvordan kan det så lade sig gøre?

Vil du fx annoncere på websitet, komme med ris/ros eller lignende, så skal du bare gå over til deres kontakt-side. Her vil du kunne sende en email direkte til dem som har lavet siden.

Lad os høre alle dine kommentarer i kommentarfelterne herunder!