Fashion Bazaren

Alt om mode & fashion

Converse sko

Langt de fleste mennesker har eller har haft et par Converse sko, hvilket der er rigtig mange gode grunde til. Det er en utrolig solid sko, som man får virkelig meget for pengene for. Yderligere så kommer de i så mange forskellige designs, så der udentvivl er et design som du vil kunne lide.

 

Selvom de har mange forskellige designs, så holder de også fast i mange af deres gamle designs som rigtig mange folk kender.

 

Gode grunde til at gå med Converse sko

Det er udentvivl en af de mest populære sko der nogensinde er lavet, og om man tjekker moden nu eller for ti år siden, så var Converse sko en del af det. Det er en pæn og stilet sko, som man kan bruge til rigtig mange forskellige outfits.

 

Det gør at man både kan bruge den i hverdagen til et par jeans og en t-shirt, men også i weekenden med jeans og skjorte i stedet.

Skoen er orginalt lavet som en sportsko til basketball spillere, hvilket gør den også kan bruges til at dyrke sport i.

 

Skoen er lavet udelukkende i kvalitets materialer, hvilket gør det en sko som holder længe. Man får altså derfor rigtig meget for pengene, når man investere i sådan et par. Deres sko er lavet med en halv høj gummisål, hvor ydre siden er af læder. Toppen af skoen er lavet af et tykt stykke textil, som uden problemer kan tåle en tur i vaskemaskinen.

 

Historien bag Converse sko

Tilbage i 1908 designede Marquis Mills, den populære sko med henblik på at basketball spillere skulle bruge den. Skoen blivet taget rigtig god i mod fra forskellige spillere, og inden længe så benyttede rigtig mange store stjerner sig af skoen. Der gik ikke langtid før, at skoene blev omdøbt til Converse All Star.

 

Converse All Star har været en del af NBA i mange år, og man ser stadig spillere bruge dem på banen.

 

Hvor finder jeg Converse sko online

Der er rigtig mange forskellige butikker, som sælger Converse sko online – Så det kan med fordel anbefales at kigge rundt omkring på nettet. Ved at kigge lidt rundt på forskellige shops, så har du mulighed for at finde frem til lige netop den model, som du mener passer dig bedst. Der findes et utal af designs, så man kan hurtig blive afhængig af, at købe Converse sko for at have flere forskellige at skifte i mellem.